НАГОРЕ

Моят дом е моя крепост (от криза към благоденствие)

Моят дом е моя крепост (от криза към благоденствие).

Имате проблеми? Чувство на безизходица и несигурно бъдеще, финансова нестабилност, зависимости и здравословни проблеми, безсилие и неразбирателство в семейството? Липса на нормална комуникация с вашите деца, проблеми в учебния процес и образованието им…
Вашата криза може да стане източник на изцеление,
нови хоризонти и възможности – за вас и вашето семейство!
Доверете ни се!
Вместо страх, гняв, меланхолия и отчаяние, ще дойдат мир, надежда, мотивация и настроение… Освобождение от паник-атаки, преодоляване всяко неразбирателство, отчуждение и рани във взаимотношенията между съпрузите и между родителите и децата. За придобиване нови познания и умения. Педагогика, обучение и образование (за деца и родители).
Предоставяме ви уникална възможност да се ползвате от помощта на нашите водещи специалисти и експерти напълно безплатно като част от нашата благотворителна кампания:
„МОЯ ДОМ Е МОЯТА КРЕПОСТ (ОТ КРИЗА КЪМ БЛАГОДЕНСТВИЕ)”
Нашите консултанти, мотиватори, инструктори, психолози, педагози и виталисти, ще съдействат за преодоляване всяка криза, за реализирането на вашите мечти и таланти.
Ще открият пред вас хоризонти на нови възможности и успехи…
За да си върнеш обратно настоящето и бъдещето и да придобиеш отново себе си!
Отвъд страха, тревожността и паниката – освобождение и власт над обстоятелства и зависимости. Придобиване мъдрост за управление на процесите в семейството. Методология и път към емоционална и финансова независимост. Психична защита и подготовка на децата за успех в образованието и професионалната реализация…
За контакт с наш представител, който да ви насочи към подходящите специалисти според вашите нужди, пишете ни тук – ще се свържем с Вас!

В помощ на българските семейства

Благотворителна кампания - Моят дом е моя крепост (от криза към благоденствие)

Каузи

Благотворителна кампания - Моят дом е моя крепост

Цели на движението

01

Развитие

На вярна и цялостна концепция и визия за мястото и значението на българското семейство в съвременното общество, която да се приложи от членовете на сдружението.

02

Преоткриване

И възстановяване на семейните традиции и тяхната роля в условията на динамично променящите се обществени реалности, включително чрез практикуването им между членовете на сдружението.

03

Защита

На семейството от социалните пороци и личностното отчуждение, от безнравствени идеологически влияния, разрушаващи неговите корени.

Подкрепете ни сега!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
Свържете се с нас!

Нашата кауза е съхраняването и благоденствието на Българското семейство заедно с възстановяване и утвърждаване в гражданското общество на взаимотношенията и ценностите на истинското приятелство.

sdrujeniesemeistvo@gmail.com гр. София България | ул. Цар Асен 70, ет. 3